dinsdag 17 maart 2020

#coronahulp

Hallo volgers, 

Wat een rare tijd opeens. Door het coronavirus werken veel mensen thuis, kinderen zijn thuis van school omdat deze gesloten zijn. Evenementen worden afgelast, en de horeca is op slot.
We moeten er het beste van maken en dat probeer ik te doen
Gisteren heb ik bovenstaande kaart afgegeven bij het zorgcentrum om de hoek voor al het zorgpersoneel, gewoon om hen een hart onder de riem te steken Wat kunnen we nog meer doen, nou gewoon iemand die getroffen is, op welke manier dan ook helpenHelpen kan op veel manieren. Door het sturen van een kaartje, een boodschap doen of gewoon even bellen met de vraag: "Hoe gaat het?"

Denk aan iedereen die ook maar op wat voor een manier getroffen is. Het zorgpersoneel waar nu veel van gevraagd wordt, maar ook aan uw buren die op leeftijd zijn. Of aan die collega die zijn ouders niet mag bezoeken omdat ze tot de risicogroep behoren. Of aan iemand die na een lange dag werken en zorgen in de supermarkt komt en lege schappen aantreft.....


Lieve groet Cecile en blijf gezond
1 opmerking:

  1. Prachtige kaartjes heb je gemaakt! En het is inderdaad een hele moeilijke tijd, heel lief van je dat je een kaartje aan het zorgpersoneel gegeven hebt!
    Ga ik ook doen voor het zorgpersoneel hier in ons stadje!
    Groetjes Suzan

    BeantwoordenVerwijderen